Дайрект Спед Сървиз ще ви помогне да намерите подходящ транспорт на разумна цена, като ви предложи високо ниво на обслужване.

Фирма Дайрект Спед Сървиз е българска спедиторска фирма, основана през 2017-та година, с цел да отговори на нуждите от международни товарни превози на малкия и среден бизнес в България.

С опита на екипа и годините практика, компанията се специализира в практиката си с международен сухопътен транспорт и по-конкретно в групажен транспорт на палетизирани и непалетизирани обемни товари. Основно компанията работи с фирми и предприятия които имат външно търговска дейност, свързана с международни товарни превози и международен транспорт на палета.

Като основна част от работата си с международен сухопътен траснпорт, спедиторска фирма Дайрект Спед Сървиз разполага с екип от квалифицирани и практически подготвени спедитори, които имат опит в групажния транспорт на палетизирани и непалетизирани обемни товари.

Работата по групиране на товари изисква много знания, изчисления и компетенции, които опитните ни спедитори притежават и ежедневно прилагат. Затова трудът ни е високо оценяван от нашите клиенти и търсенето на подходящ камион за техните товари е наша ежедневна задача. Високата ни подготовка в услугите за международен сухопътен транспорт и поддържането на постоянно високо ниво на обслужване ни прави доверен партньор за бизнеса.

Градим отношения и с нашите партньори и подизпълнители, с помощта на които успяваме да затворим веригата на доставки и отговорим на нуждите на клиентите ни, които търсят един партньор за своите международни товарни превози.

Така допълваме услугите ни с митническо представителство, въздушен транспорт, морски транспорт, куриерски услуги, складиране и др.

Дайрект Спед Сървиз – Ние намираме камиони.
 

Ние имаме опита да отговорим на вашите нужди
 • Транспорт на мебели
 • Транспорт на машини
 • Транспорт на печатни и рекламни материали
 • Транспорт на камини и пелети
 • Транспорт на вендинг машини
 • Транспорт на пакетирани храни
 • Транспорт на строителни материали
 • Транспорт на козметика
 • Транспорт на авточасти
 • Транспорт на индустриална техника
 • Транспорт на битова техника
 • Транспорт на тръби и плоскости
 • Транспорт на опасни товари (ADR)

Визия

Искаме да бъдем най-ориентираният към клиентите локален доставчик на спедиторски и логистични решения - надежден, ценен и уважаван партньор.

Мисия

Използваме глобалния си опит и компетентност в сухопътния, въздушния и морския товар, като си сътрудничим с нашите клиенти за увеличаване на стойността в техните вериги на доставки.

Ценности

Ценностите на Дайрект Спед Сървиз са нещо повече от думи и определения.
Те са ядрото на ежедневния ни бизнес - коректни, надеждни и отговорни!
Ние вярваме в тях!

Нашият екип

Екипът на спедиторска фирма „Дайрект Спед Сървиз“ е най-ценният ни актив. Хората които работят в компанията са с професионално образование в областта на транспорта и години трупан опит в различни транспортни и логистични компании. В практиката винаги ни е отличавало отношението към клиентите и начинът ни на комуникация. Следим тенденциите и се развиваме, без да губим фокус от най-важното – да намерим транспорта с най-добри параметри за всеки конкретен товар. Стандартен палет, или пък индустриален палет, машина, мебел или друго – ние ще намерим най-доброто решение за транспортирането им.

Нашият фокус

Имаме самочувствието да бъдем повече от партньор за нашите клиенти.

Ние се фокусираме в това да бъдем полезни, като не просто изпълняваме заявката, но даваме предложения за подобрения и оптимизация. Споделяме опита си в транспорта и спедицията и винаги се стараем да сме на разположение на клиентите ни. Наш приоритет е да бъдем лесно откриваеми и винаги своевременно да даваме обратна връзка, като в същото време прилагаме най-добрите практики в работата си и придаваме добавена стойност на услугата ни.

Ние се стараем да изградим доверие с клиентите и партньорите ни, така че в крайна сметка да получим удовлетворение от добре свършената работа и бъдем препоръчвания от тях партньор.

Първо
най-важното

Всички аспекти на нашите процеси, организация и операции са ориентирани към нуждите на нашите клиенти. Когато те успяват, успяваме и ние. Както във всички аспекти на живота, ние следваме правилото "Дай за да получиш".