Спедиторска фирма Дайрект Спед Сървиз участва в пресконференция пред медиите, като част от групата на БНИ Индустрия.

На 10.11.2020 година се проведе среща на БНИ Индустрия пред медиите. Спедиторска фирма Дайрект Спед Сървиз е част от международната организация на БНИ, а Драгомир Колев от спедиторска фирма Дайрект Спед Сървиз е вицепрезидент на дружеството БНИ Индустрия.

БНИ Индустрия бе създадено изцяло в условията на "COVID" кризата и бе първото събрало се изцяло онлайн дружество. Постоянните му членове са вече 32- ма собственици и мениджъри в компании и продължава да расте и буди интерес с много гости на седмичните им представяния. Идеята "обслужваме индустрията" е мотото, около което компаниите са се обединили, за да вървят заедно през трудните времена, в които живеем и работим в момента.

БНИ Индустрия е място, без конкуренти, а с партньори, които си помагат. Основна ценност на организацията и нейните членове е "Дай за да получиш". Когато много хора споделят подобно виждане и го прилагат, те генерират изключителна добавена стойност към бизнесите си и винаги са настроени да бъдат първо подкрепящи и помагащи, а след това печелещи и вземащи.

Спедиторска фирма Дайрект Спед Сървиз е един от първите членове на дружеството БНИ Индустрия и като такъв, отговорно спазва ценностите и следва добрите практики на организацията. Но най-положителното е как хора и компании от толкова различни браншове могат да се обединят и работят като един екип.

"Ако искаш да стигнеш бързо - тръгни сам, ако искаш да стигнеш далече - тръгни с група."

Дайрект Спед Сървиз - Ние намираме камиони.