На 28.07.2020 г. (вторник) от 07:30 до 10:30 часа е официалното откриване на БНИ Индустрия.

Дайрект Спед Сървиз е член на бизнес групата БНИ Индустрия и един от основателите на организацията, която обслужва индустрията. Групата е част от международната организация BNI (Business Networking International), която има над 270 000 члена в различни дружества по цял свят.

БНИ Индустрия е със заявка да бъде в услуга на българската индустрия в различните и сфери, като хората и компаниите които членуват в организацията са в сектори, които подпомагат индустрията - проектиране, строителство, инженеринг, фасилити мениджмънт, застраховане, международен транспорт, монтаж и оборудване на индустриална техника, подбор и управление на персонал, доставка на препарати и хигиенни консумативи, трудова медицина, счетоводство, одит, юридически услуги и др.

На 28.07.2020 г. участие в откриването могат да вземат всички собственици или мениджъри на малък и среден бизнес, които търсят нови канали за продажба на своите продукти и услуги. Събитието ще се проведе онлайн, поради епидемиологичната обстановка в страната, което пък ще направи посещението му лесно и достъпно, независимо къде се намирате.

До момента заявилите участие са над 100 бизнес лидери, освен постоянните членове. На срещата всеки от присъстващите ще има възможност да представи своя бизнес и какви контакти търси, след което ще има възможност за осъществяване на контакт с други бизнес лидери, чиито бизнес представлява интерес за него.

На срещата може да откриете нови клиенти, нови партньори или нови доставчици, в зависимост от вашите интереси и цели. По-хубавото е, че за всеки от присъстващите можете да получите референции и обратна връзка от други компании за неговата работа и така да знаете, че сте намерили правилният партньор.

Основно вярване на хората в организацията е, че за да получиш, първо трябва да дадеш. Ние споделяме на първо място своя бизнес опит и помагаме на останалите членове, след което очакваме това да ни се върне  и берем плодовете на своя труд.

Всеки желаещ да се запише за участие в срещата може да го направи, като изпрати мейл на някой от постоянните членове на групата. Като такъв, Дайрект Спед Сървиз може да приеме вашите заявки на мейл office@directsped.com.

Добре дошли сте на нашата среща! Ще се радваме да ви видим там.

Дайрект Спед Сървиз - Ние намираме камиони.